Fotolijsten geschikt voor kamerdecoratie

Fotolijsten geschikt voor kamerdecoratie

Vind verschillende soorten fotolijsten die variëren in verschillende vormen, materialen, kenmerken, uiterlijk, texturen en afbeeldingscapaciteiten. Als u deze variaties kent, kunt u de beste grote fotolijsten kiezen die bij uw kamer past. Niet alleen je foto’s en souvenirs, maar ook je hele interieur. Fotolijsten bestonden voor het eerst in Egypte in 50-70 na Christus en werden gevonden in een Egyptisch graf. Met de hand gesneden houten lijsten die we kunnen herkennen, werden voor het eerst ontwikkeld in de 12e tot 13e eeuw Net zoals veel fotolijsten tegenwoordig, werden vroege versies van hout gemaakt.

Shadow Box fotolijst
Deze fotolijsten gaan dieper dan gewone fotolijsten, waardoor u meer kunt opslaan en weergeven dan alleen foto’s. Het hangt af van wat u wilt weergeven. U kunt een frame van het type zeer diepe schaduwbox gebruiken dat perfect is voor sportcharters, sieraden of zelfs badges en pins. Zorg ervoor dat het schaduwvak dat u kiest diep genoeg is, zodat uw items niet op het glas springen wanneer het wordt tentoongesteld.

Decoratieve fotolijsten
Decoratieve fotolijsten hebben afbeeldingen, tekst en soms 3D-elementen waardoor de lijst echt opvalt. Het is leuk om decoratieve lijsten op te hangen die passen bij het thema van de afbeelding die u gaat weergeven, omdat hierdoor de afbeelding en de lijst een eenheid lijken te zijn met de foto die u weergeeft. Met zoveel decoratieve lijsten om uit te kiezen, kunt u er gemakkelijk een kopen die past bij de hobby’s of interesses van de persoon die u aanbiedt.

Standaard fotolijst (minimalistisch)
Standaard kaders zien er geweldig uit in elk huis en in elk minimalistisch interieur of op kantoor. Frames van dit type zijn over het algemeen effen en effen, zodat ze de indruk van de weergegeven afbeelding niet verminderen. Deze monturen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en zijn niet alleen zwart of zilverkleurig. Ze zijn te vinden in felle kleuren. Dit is wat het leuk maakt om te mixen en matchen tijdens het decoreren. Donkergekleurde kaders zijn geweldig om de foto die u wilt weergeven naar voren te brengen.